Створюємо весняний настрій

1 березня відділом масової роботи і зв’язків з громадськістю ЦРБ ім. М.О. Некрасова була організована зустріч з Мироновим Олександром Леонідовичем – автором та виконавцем власних пісень, членом київських клубів авторської пісні «Дом» та «Арсенал» у Реабілітаційному центрі УТОС.Працівник ЦРБ ім. М.О. Некрасова Локоть Н.Я. представила присутнім київського поета й барда Олександра Миронова та познайомила з його новою книгою «Времена года». Олександр Леонідович привітав присутніх з початком весни, а жінок з Міжнародним жіночим днем 8 березня. Він подарував для бібліотеки РЦ УТОС свою нову збірку поезій і вручив її директору Федорцю Петру Семеновичу.











Олександр Леонідович – фаховий військовий, полковник у відставці – розповів присутнім про свій життєвий шлях і творчість, про своє давнє захоплення – карбування по металу. Його вироби були представлені на багатьох виставках у Києві, у Новгород-Сіверському музеї-заповіднику «Слово о полку Игореве» та ін. Бажаючі можуть ознайомитися з роботами майстра, що експонуються на виставці «Знаки зодіаку» в ЦРБ ім. М.О. Некрасова.










Далі Олександр співав пісні власного виконання та на слова відомих поетів, читав ліричні вірші, розповідав про місця та події, які надихають його на творчість, відповідав на запитання. Присутні отримали від заходу велике задоволення. Сірий, дощовий буденний день перетворився на весняне свято та приємне спілкування.






























Для довідки: 
Реабілітаційний центр (РЦ) Українського товариства сліпих (УТОС) – навчальний заклад для людей віком від 18 до 50 років, які в силу різних причин (хвороби, травми) втратили зір і стали інвалідами І та ІІ груп. У РЦ УТОС вони проходять психолого-практичну, соціально-побутову та трудову реабілітацію, що дає їм змогу адаптуватися до життя в нових умовах (без участі зору) та швидше інтегруватися в суспільство. Інформацію про РЦ УТОС можна отримати на сайті http://kmoutos.narod.ru/index/0-11


ЦРБ ім. М.О. Некрасова співпрацює з цим закладом з 2015 року у рамках соціокультурного проекту «З любов’ю до життя».

Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття