З надією та знаннями - у майбутнє!



11 березня у Національному музеї Тараса Шевченка відбулась підсумкова зустріч організаторів та учасників першого випуску Програми "Ділова англійська он-лайн для молоді - вимушених переселенців зі Сходу України". Як відомо, Програма реалізується в Київській, Луганській, Дніпропетровській, Одеській та Миколаївській областях за фінансової підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Координацію Програми у місті Києві на регіональному рівні здійснює ЛОМГО «АМІ-Схід» за всебічної підтримки: управління молоді та спорту ЛОДА, КУ «Луганський обласний Центр соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями» Луганського Національного університету імені Тараса Шевченка. На Всеукраїнському рівні методичну та інформаційну підтримку надавала Національна Асамблея інвалідів України.
У заході взяли участь представники: відділу преси, освіти та культури Посольства США, міжнародних та громадських організацій, Міністерства молоді та спорту України, Державної служби зайнятості, корпусу Миру США в Україні, партнери проекту: працівники ЦРБ ім. М.О. Некрасова Голосіївської ЦБС та ЛНУ ім. Тараса Шевченка.






















З презентацією про перебіг заходів у рамках Програми виступила Баранцова Тетяна - голова ЛОМГО "АМІ-Схід", керівник проекту в Луганській, Донецькій області та м. Києві. Головна мотивація учасників – можливість знайти роботу, щоб забезпечити родину, батьків, відчути себе більш впевнено, самореалізуватися.

















Викладачі та слухачі груп з Києва, Сєверодонецька, Одеси, Артемівська представили присутнім яскраві, змістовні презентації.
























Радісна мить - урочисте вручення Сертифікатів за здобуті знання! Ще один крок до здійснення мрії зроблено!






















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття