Співпраця з журналом "Всё о рукоделии"


Вже третій рік в рамках проекту «Вишивка етнографічна:«Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки» О.П. Косачева, Киев, 1876» триває співпраця з журналом "Всё о рукоделии". Рукодільний часопис неодноразово висвітлював заходи проекту, наприклад, в бібліотеці імені Наталі Забіли для дітей ЦБС Голосіївського району м.Києва.

В рубриці "На всі часи" журнал друкує майстер-класи з вишивки, які готують спільно автор проекту -- провідний бібліограф ЦРБ ім. М.О.Некрасова Тетяна Серебреннікова та колектив майстринь ZETA atelier на чолі з Тетяною Зез, подаючи інформацію з першоджерела -- книги, відтворюючи зразок давнього українського шва і демонструючи його на вишитому-пошитому сучасному одязі. 

Редакція журналу постійно передає архівні числа видання для проведення творчих заходів в рамках проекту. 

В співпраці "бібліотека-журнал-ZETA atelier" наш творчий колектив брав участь у виставці HANDMADE-Expo, яка відбувалась 28 вересня -- 1 жовтня 2016 року. В четвер, 29 вересня, бібліотекарі та користувачі, презентуючи журнал та його співпрацю з бібліотеками, провели майстер-клас «Вишивка косою гладдю «зірочками» за Все о рукоделии №6(41) липень-серпень 2016. 

Коментарі

  1. Вітаю вас, дорогі колеги! Велику роботу проводите по популяризації українських традицій, збереженню народних надбань, і, головне, що через книгу, через бібліотеки відкриваєте широкому загалу інформацію про нашу автентичну культуру, і проводите практичні майстер-класи для всіх бажаючих. Успіхів вам у подальшій праці, вдячних шанувальників, розуміння і підтримки колег та керівників!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! В кого ж цьому навчилися, Алло Іванівно? У Вас!

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття