"Українська родина в просторі і часі" - Денис Голубицький


Продовжується плідна співпраця з творчою родиною Голубицьких, численні  зустрічі з якою постійно проходять в бібліотеках Голосіївського району. Один із таких авторських вечорів відбувся 15 жовтня 2016 року в літературно-мистецькому салоні «Грінівська вітальня» бібліотеки №15 для дітей Голосіївської ЦБС м. Києва. Був презентований диск "Колокольный ветер". 
Денис Голубицький - цікавий молодий поет, автор та виконавець власних пісень, в нього вже вийшла перша поетична збірка та два аудіо диски. Народився Денис в 1977 році в Києві. З 1994 року - автор віршів та пісень, які виконує особисто під гітару. Докладніше на блозі бібліотеки №15 для дітей: Відкриття осіннього сезону в Грінівській вітальні. Ч. 2 "Приметы парения" - творчий вечір Дениса Голубицького
Аркадій Голубицький (батько Дениса) - один з найвідоміших київських бардів, засновник клубу авторської пісні одного з перших в Києві. Його творчий шлях починався в 60-х роках минулого століття, коли створювалися і стали відомими перші пісні Окуджави, Клячкіна, Кукіна, Городницького та інших. 

Працівники та користувачі бібліотек ЦБС, пошановувачі таланту Голубицьких, друзі та партнери вдячні родині за цікаві виступи. Їх можуть відвідати всі бажаючі. Такі заходи збагачують духовно, надихають та зближують. 

Чекаємо на нові зустрічі

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття