Друзі запрошують



Олег Рубанський – поет, бард, автор музики, виконавець пісень інших авторів, аранжувальник, архівіст жанру авторської пісні, організатор Фестивалю авторської пісні та поезії "Острів" імені Довлєта Кєлова. З 1989р. працює в київській Школі джазового та естрадного мистецтв: флейта, гітарний акомпанемент, викладач-методист, зав. відділом Духових та ударних інструментів.


У бібліотеках міста та Голосіївського району завжди велика увага приділялась творчості київських поетів та бардів. Відомий клуб «Екслібріс», який об'єднував художників, поетів, виконавців авторської пісні розпочинав свою роботу у бібліотеках ім. Марко Вовчок та «Деміївській» нашого району. Співпраця з творчими об’єднаннями, які заснував Олег Рубанській, завжди була плідна та цікава. Олег Рубанській з 1992р. – організатор і ведучий Літературно-музичного салону в Києві, де зберігається і розвивається авторська пісня, київські культурні традиції. У заходах Салону поєднуються різні творчі напрямки, жанри і види мистецтва.




З другої половини 90-х - член журі, почесний гість, фестивалів авторської пісні (всеукраїнських, регіональних, фестивалів в Норильську (Таймирський фестиваль), Калузі, С-Петербурзі, Севастополі, Харкові, Києві та ін. В даний час регулярно виступає в Києві, в інших містах України, ближнього і далекого зарубіжжя (Росія; Молдова; Німеччина - 2000, 2006, 2009; Австрія - 2006).







28 вересня у салоні «Арт-Віжн» Центрального Будинку художника відбулась творча зустріч з Олегом Рубанським. Працівники та читачі ЦРБ ім. М.О. Некрасова із задоволенням поспілкувались з автором, обговорили плани на майбутнє. Адже творчість Олега Сергійовича давно знають і цінують у бібліотеках ЦБС Голосіївського району.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття