Формування принципів Толерантності в інклюзивному просторі освіти


ЦРБ ім. М.О. Некрасова у співпраці з ЛОМГО "АМІ-Схід" і Ради громадських організацій людей з інвалідністю та їх родин - вимушених переселенців зі сходу України продовжують освітній марафон у київських школах з вивчення принципів толерантності.
19 грудня наша команда завітала до київської спеціалізованої школи № 85 з поглибленим вивченням англійської мови. Відбувся тренінг для школярів "Гармонія в різноманітті. Формування принципів Толерантності в інклюзивному просторі освіти".
Для молодших школярів підготували цікаві ігри, вправи, малювання, розповіді, відео презентацію дитячих робіт інтегрованого конкурсу "Планета Толерантності" перетворили заняття на справжнє свято! Як добре разом створювати простір порозуміння, добра, любові!



























Працюємо в групах - створюємо своє бачення гармонії і толерантності.

















Радісна хвилина - отримуємо Сертифікати та подарунки до Дня Святого Миколая!























Старшокласники київської спеціалізованої школи № 85 з поглибленим вивченням англійської мови активно долучилися до участі у тренінгу. Юнаки і дівчата вже по дорослому розмірковували над проблемою "Як створити рівні можливості для всіх в освіті, культурі", розповідали про своє розуміння толерантності. Після перегляду відеороликів про життєві історії - ділилися враженнями та побажаннями.














Тренінг відбувся в рамках проекту "Сприяння розвитку інклюзивних освітніх програм для вразливих категорій дітей та молоді в ситуації ризику", який пітримується Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН) і реалізується ЛОМГО "АМІ-Схід".
Партнер проекту Національна Асамблея інвалідів України.
Інформаційна підтримка бібліотеки ЦБС Голосіївського району м. Києва.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".