Планета Толерантності


ЦРБ ім. М.О. Некрасова активно співпрацює та здійснює інформаційну підтримку громадським організаціям в рамках бібліотечного соціокультурного проекту для людей з особливими потребами та ВПО "З любов'ю до життя". Впродовж жовтня-листопада 2016 року в дистанційній школі "Бригантина" проводився інтегрований конкурс дитячої та юнацької творчості "Планета Толерантності", присвячений Міжнародному дню толерантності. Учасниками конкурсу стали діти та молодь зі сходу України, які нині проживають в містах і селищах Полтави, Києва та області, Луцька, Івано-Франківська, а також, Черкаської та Чернігівської областей та ін.











На конкурс прийшло 94 роботи, які вразили організаторів своїм світовідчуттям, тонким розумінням поставленого завдання і теми конкурсу. Теми художніх робіт, як і самі роботи дуже яскраві і повні сенсу: "Я вибираю життя", "Дерево взаємоповаги", "Толерантність - шлях до єдності", "Толерантність - це дружба", "Паросток толерантності у наших серцях", "Нехай завжди буде СВІТ! .. ", " Наша земля - ​​це місце, де ми любимо один одного", "Хай буде Миру і Любов", "Толерантність - це допомога людям похилого віку", "Дитячі мрії", "Єдність - у різноманітності" , "Справжній дружбі ніщо не перешкода", "Планета Земля - ​​на всіх одна», "Допомога в тяжкий час", "Коли різниця не важлива», «Сонце для всіх одне!» ...


  
Реалізація програм конкурсу здійснюється в рамках проекту «Гармонія в різноманітності. Формування принципів толерантності в інклюзивну просторі освіти», який підтримується Агентством ООН з питань біженців (УВКБ ООН) і реалізується ЛОМГО «АМІ-Схід». Партнерами проведення конкурсами також є Національної Асамблеї інвалідів України та Управління молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації.
Інформаційний партнер - бібліотеки ЦБС Голосіївського району м. Києва (ЦРБ ім. М.А. Некрасова, "Деміївська", ім. В.А. Симоненко для дітей).

Нагородження переможців та учасників конкурсу відбудеться в одній з бібліотек системи в кінці грудня.

Нехай все, що побажали нам наші діти в своїх талановитих, нескінченно зворушливих роботах - збудеться!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".