«Юнь Києва запрошує»


26 вересня на території Центрального парку культури та відпочинку («Маріїнський парк», біля сцени «Мушля») відбулося  традиційне свято  «Юнь Києва запрошує» під гаслом «Місто відкритих людей» за участі сімей переселенців, демобілізованих учасників АТО та членів їх сімей.










Організатори заходу: Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Національна Організація Скаутів України», благодійна фундація України «Відкриті серця України» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Благодійного фонду «Соняшник», Київської міської організації Товариства Червоного Хреста.

















Метою акції є презентація безкоштовних соціальних послуг та послуг позашкільної освіти державних та громадських закладів Києва для дітей соціально незахищених категорій, популяризація здорового способу життя та безпечної поведінки, волонтерського та скаутського руху тощо.





Головний бібліотекарь з масової роботи та зв'язків з громадськістю ЦБС Голосіївського району м. Києва Зоя Логвиненко обмінялась досвідом з колегами з МСМБ "Молода гвардія" та з представниками багатьох молодіжних громадських організацій.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття