Одна маленька свіча


22-25 жовтня у Києві в рамках Міжнародного форуму «Простір гуманітарної комунікації» відбулись заходи Четвертого міжнародного арт-фестивалю «Одна маленька свіча», який проходив при підтримці чотирьох країн (Україна, Росія, Беларусь, США) та культурного фонду ЮНЕСКО.
Фестиваль організували і провели: Міжнародна академія літератури і мистецтв України, Конгрес літераторів України, Спілка письменників України, Спілка журналістів України, Українська асоціація письменників соціальної та художньої літератури, Всеукраїнська асоціація культурологів, кафедра культурології Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, видавництво «АураІнфо» (м. Санкт-Петербург), літературний портал «LITFEST», Всеукраїнський фестиваль «Вітер поезії», бібліотека ім. П.Й. Панча ЦБС Голосіївського району м. Києва, галерея «ВИСОЦЬКИЙ», Літературно-меморіальний музей М. Булгакова.

Працівник ЦРБ ім. М.О. Некрасова Локоть Н.Я. була запрошена до участі у фестивалі Центром реабілітації УТОС як волотер для супроводу незрячої учасниці поетичного конкурсу з м. Рубіжне Луганської області Антоніни Домніч. Бібліотека співпрацює з Центром у рамках соціокультурного проекту для людей з особливими потребами «З любов’ю до життя». Антоніна вже була гостею нашої бібліотеки, коли приймала участь у творчому заході «Поезія окупованих територій» у 2014 році. Ще тоді слухачів вразили її ліричні поеми та вірші громадянського звучання.


День перший: 

Відкриття фестивалю в арт-галереї "Скло"


















Вечір пам'яті Юрія Крижановського в галереї "ВИСОЦЬКИЙ"























День другий:

Майстер-класи членів журі фестивалю



















 День третій: 

Поетичний фінал


Для справки:



Антоніна Домніч народилася у шахтарському містечку Новодружеську, що на Луганщині. З 1981 року живе і працює на підприємстві УТОС у м. Рубіжне. Поезією захопилася вже у зрілому віці. ЇЇ твори друкувалися у міській, обласній та центральній пресі. У 2008 році вийшли з друку три її збірки: «Балада про волю», «Світлон та Квітана», «Мелодія душі», у 2014 – «Відлуння безсонних ночей». З 2010 А. Домніч – член Міжрегіональної спілки письменників України. Пише вірші, поеми, прозу, п’єси.


ІV Міжнародний арт-фестиваль «Одна маленька свіча» пройшов під лозунгом «Через діалог культур – до свободи особистості!». Він зібрав велику кількість талановитих людей і надав можливість учасникам потрапити у творче середовище, познайомитися з талановитими людьми, а головне – зрозуміти себе на шляху до творчості.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття