"Арт-діалог: Україна-Європа" запрошує...

13 жовтня за підтримки Київської міської Ради та Департаменту культури КМДА відбулась презентація міжнародної виставки "Арт-діалог: Україна-Європа" у рамках програми "Зробимо разом". Це авторський міжнародний арт-проект Маріанни Абрамової. З привітальним словом виступили Діана Попова - директор Департаменту культури та Юрій Вакуленко - директор Національного музею російського мистецтва. Серед запрошених були представники ЦРБ ім. М.О. Некрасова ЦБС Голосіївського району м. Києва.




Маріанна Абрамова - здібна молода художниця, член Спілки художників України,член Національної спілки журналістів України, член міжнародного оргкомітету програми ООН «Художники за Мир і Гармонію». Автор і куратор ряду міжнародних арт-проектів, в тому числі арт-проекту «Палітра свободи», який щорічно проводиться в Україні та країнах Європи за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні, арт-директор громадської організації «Культурний центр «АртЛайн».








Міжнародна виставка «Арт-діалог: Україна-Європа» презентує сучасний живопис художників різних країн світу - митців з України, Італії, Польші, Угорщини, Німеччини, Румунії, Швеції та ін.
Колекція картин, частина якої представлена на виставці, була створена в рамках міжнародного авторського проекту «Палітра свободи». Унікальність цієї колекції в тому, що всі роботи були створені на пленерах в Україні. Виставка покликана сприяти налагодженню більш широкого дієвого контакту та співпраці між мистецькою та владною ланкою суспільства та презентації національної культури в світі. 



Роботи Маріанни відомі у бібліотеках ЦБС Голосіївського району, оскільки вона мешканка цього району і неодноразово виступала у бібліотеках. Наші творчі зв'язки будуть надалі продовжуватися. Сподіваємося, що вони будуть багатогранними та цікавими.
До нових зустрічей!
 Маріанна Абрамова та Зоя Логвиненко




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття