З любов'ю до життя


У бібліотеках ЦБС Голосіївського району завжди підтримували творчість молоді. Юна художниця Анастасія Кобріна переїхала з Луганська, але знайшла тут багато друзів. У трьох бібліотеках ЦБС відбулись виставки її робіт, які пройшли з великим успіхом. Тепер Анастасію знають вже і в Оболонському районі. 





















24 вересня у гімназії «Потенціал» у рамках соціокультурного проекту для людей з особливими потребами 
«З любов’ю до життя» відкрилась її персональна виставка «Мальовнича Луганщина», яка відбулась за сприяння центру творчості «Імені Дурмасенка Олексія, Корчуватий-АРТ» бібліотеки №15 для дітей Голосіївського району та особисто Гліба Гржабовського. Педагогічний колектив гімназії на чолі з директором Малішевською Алою Петрівною та учні дуже чуйно та привітно поставились до юної художниці.


Народилась і виросла юна мисткиня у Луганську. В ранньому дитинстві Настя втратила слух. Незважаючи на проблеми зі здоров’ям, дівчинка навчалась в загальноосвітній школі та у Луганському художньому коледжі. Тепер вона навчається у Миргородському художньому коледжі на факультеті художньої кераміки. Анастасію в усьому підтримує її мама Ольга, яка теж є цікавою майстринею. Допомагає організовувати виставки Ніна Яківна Локоть, яка працює зараз у ЦРБ ім. М.О. Некрасова, і теж переїхала з Луганська. Працюючи в обласній бібліотеці Ніна Яківна опікувалась центром «Джерело» для людей з особливими потребами там і познайомилась з юною художницею. У бібліотеках ЦБС Голосіївського району підтримують талановитих людей, які вимушено залишили території Донбасу. 




Талановита дівчина постійно вдосконалює свою майстерність, пробує малювати у різних техніках. На її картинах космічні польоти і мандрівки морями, мальовничі дивокраї, старовинні міста, птахи, риби, країни… Її роботи подобаються молоді, історія її життя зворушує людські душі. Усі їй бажають успіхів у творчості, мирного неба над рідною домівкою, здійснення її мрій.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття