14-ИЙ КИЇВСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ КНИЖКОВИЙ ЯРМАРОК 
"МЕДВІН: КНИЖКОВИЙ СВІТ"

23 жовтня працівники бібліотек ЦРБ ім. М.О. Некрасова відвідали книжковий ярмарок, під час якого взяли участь у презентаціях книг та періодичних видань.  





Презентація журналу «Слово жінки» зацікавила багатьох відвідувачів, оскільки у ньому висвітлюються актуальні проблеми нашого життя. Ми спілкуємось з багатьма майстринями, чия творчість представлена на сторінках журналу та колегами з бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка для дорослих м. Києва, де розпочав свою роботу жіночий клуб. 






Завідувачка бібліотеки Наталія Гребельник проводить майстер класи з виготовлення «Патріотичних нерозлучників» для бійців АТО. Плідним став обмін досвідом з виготовлення оберегів для бійців АТО між бібліотеками Шевченківської та Голосіївської ЦБС. Крім того, було цікаво познайомитись з таким краєзнавчим напрямком роботи як бібліотечна прогулянка Лук’янівкою - «Terra incognita у центрі Києва», гідом якої була Наталія Гребельник. Це проект Української бібліотечної асоціації «Як тебе не любити, Києве мій!», що фінансується Європейською культурною фундацією. 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття