Всеукраїнський поетичний вернісаж «Троянди й виноград 2017»

«…Бо дивна річ: людина кожна якоюсь мірою поет» 
(Максим Рильський)

Фонд Максима Рильського “Троянди й виноград”,  
Український Фонд культури та Київський літературно-меморіальний музей М.Т. Рильського провели  Всеукраїнський поетичний конкурс-вернісаж «Троянди й виноград 2017». 
Це вже четвертий загальнонаціональний конкурс імені Максима Рильського для поетів-аматорів країни. Перші три відбувалися в 2006, 2008 та в 2012 роках. В кожному з них брали участь від 200 до 250 учасників, які надсилали загалом по кілька десятків тисяч віршів. Нинішній поетичний аматорський марафон тривав  майже півроку - включно по вересень.



У жовтні журі, яке очолює Іван Драч, підвело підсумки конкурсу, за якими визначились лауреати та дипломанти вернісажу. Очолює Фонд  «Троянди й виноград» Максим Георгійович Рильський.
















1 грудня в Українському Фонді культури відбулось вручення дипломів та призів лауреатам Всеукраїнського поетичного конкурсу-вернісажу "Троянди й виноград 2017". Їх отримали поети з різних міст та сіл України. Троє номінантів представляли Київ, а двоєНадія Чорноморець та Андрій Дубій – Голосіївський район. Вони є читачами наших бібліотек ЦРБ ім. М.О. Некрасова та «Деміївської».




Звичайно, бібліотеки долучаться до цієї події і з радістю організують презентації творчості  своїх користувачів.


Коментарі

  1. Де знайти списки дипломантів і лауреатів? Дякую.

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю. Засновники і організатори поетичного вернісажу "Троянди й виноград" - Родинний фонд Максима Рильського, який очолює Максим Георгійович Рильський, Український Фонд культури (Бакуменко Олександр Данилович) та Київський літературно-меморіальний музей
    М.Т. Рильського (Колесник Вікторія Леонтіївна). Відомості про переможців Всеукраїнського поетичного конкурсу-вернісажу «Троянди й виноград 2017» можна знайти у Facebook музею Максима Рильського або в газеті "Літературна Україна" за 1 грудня.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".