ВЧИМОСЯ УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У СФЕРІ КУЛЬТУРИ




26 жовтня 2017 року працівники ЦБС Голосіївського району м. Києва брали участь у науково-практичній конференції "Теоретичні та практичні аспекти управлінської діяльності у сфері культури і мистецтв", організованої на базі управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації.

Пленарне засідання відбулось в приміщенні Галереї мистецтв ЦБС Деснянського району м. Києва (вул. Драйзера,6). Конференцію відкрив начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Деснянської РДА Закомірний Ігор Миколайович. У ході проведення пленарного засідання було розглянуто багато питань щодо розвитку культури і мистецтв в сучасному світі, в т.ч. концептуальні напрями управлінської діяльності у сфері культури і мистецтв, ефективне управління креативною мистецькою індустрією тощо.


Після закінчення пленарного засідання учасники конференції працювали в різних секціях. Тема "Сучасна бібліотека - відкритий простір соціокультурної комунікації" була широко розкрита директором ЦБС Деснянського району м. Києва Оврас Тетяною Миколаївною. Доброзичливість, відкритість, комунікаційність і фаховість працівників ЦРБ ім. П.А. Загребельного вразили усіх учасників роботи секції.



Представник від ЦБС Голосіївського району Кайдаш Раїса Андріївна подякувала своїм колегам за нагоду взяти участь в роботі конференції та плідну співпрацю усіх публічних бібліотек  м. Києва.
Підведення підсумків науково-практичної конференції відбулось  у Дитячій школі мистецтв №3 Деснянського району.  





Після завершення заходу перед учасниками конференції виступила неперевершена співачка, автор та виконавиця власних пісень, "Золотий голос України", заслужена артистка України Олена Лукашова.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".