Міжнародна виставка "Українські та японські родинні обереги"

До року Японії в Україні та Міжнародного дня сім'ї 16 травня 2017 року працівники та читачі ЦРБ ім. М.О. Некрасова ЦБС Голосіївського району м. Києва відвідали Міжнародну виставку "Українські та японські родинні обереги", яка була відкрита в Фонді Культури України.













Організаторами стали Фонд Культури та Культурний центр "Сан" - громадська організація, діяльність якої зосереджена на міжнародному культурному обміні, мистецтві та співпраці людей різних національностей.






З великою цікавістю відвідувачі виставки знайомляться з експонатами виставки: зразками японської каліграфії, різними видами кімоно, картинами та ін. 
В ЦРБ ім. М.О. Некрасова проводяться майстер-класи з орігамі, які з успіхом веде співробітник бібліотеки Антоніна Чух.




Фонд Культури України був заснований 1987 року. За тридцять років свого існування він став осередком культури, мистецтва, де були представлені митці з усіх регіонів України.

У Фонді відбулись також численні презентації книг та художніх альбомів. Одним із останніх стала книга-альбом "Храм Гробу Господнього" - перша українська книга про головний християнський храм. Автор книги - член Українського Фонду Культури Олександр Логвиненко. Він починав з колекцій книг про відомі споруди та храми, а потім почав писати свої. Вийшло вже дві книги про християнські храми Єрусалиму. Є домовленість про презентацію їх в одній із бібліотек ЦБС Голосіївського району.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття