Повірити у себе


7 травня на просторій зелено-сонячній терасі Михайла Грушевського (Меморіальний музей Михайла Грушевського) у рамках співпраці "бібліотека-музей" та соціокультурного проекту для людей з особливими потребами і ВПО "З любов'ю до життя", який реалізується в ЦРБ ім. М.О. Некрасова відбулась цікава зустріч користувачів, бібліотекарів та партнерів з Ради громадських організацій людей з інвалідністю та їх родин - переселенців зі Сходу України з Тетяною Родіною - віце-міс світу 1999 року, красунею з Луганська, яка поступилася тоді титулом тільки дівчині з Індії. Тетяна працювала моделлю, потім відкрила в Луганську свою модельну школу "Королева". 
Тетяна упродовж кількох років допомагала ЛОМГО "АМІ-Схід" (керівник - Баранцова Т.В.) в організації та проведенні Всеукраїнського фестивалю для дітей та юнацтва з проблемами здоров'я «Восток-Схід-West» у Луганську, дитячо-юнацьких програм «Лицарі і панночки Луганщини», «Толерантність – шлях до добра і розуміння» і багато інших.












До речі, у Києві презентували документальний фільм «Американська мрія. У пошуках правди» українського режисера Володимира Мули. Вісім історій успіху. Це історії про те, якою ціною дається визнання за океаном. Про те, як кільком українцям вдалося зробити перші кроки до заповітної американської мрії. І про те, що потрібно зробити кожному з нас вже завтра, щоб здійснити Українську мрію. Серед героїв фільму і Тетяна Родіна. Наразі вона знімається в Голівуді, хоча і в епізодах, але у відомих фільмах. Останній популярний серіал - "Сліпа зона".

«Вірити в себе і в свої сили. Не сумувати, не здаватися. Йти до своєї мрії, наперекір всьому. Не втрачати віри в добро і в людяність ні за яких обставин!» – про це говорила Тетяна з дівчатками і хлопчиками з сімей переселенців, багато з яких мають проблеми зі здоров'ям. Серед труднощів і проблем сьогодення саме цього позитиву і польоту мрії, віри в свої сили так не вистачає - і дітям, і батькам!
Говорили про мрії дівчат і хлопців - про красу, можливості, досягнення мети! Про секрети кіномистецтва, про труднощі і успіхи, про те, як непросто починати все з нуля, і яким цінним потім є кожне досягнення!











А потім був майстер-клас від Тетяни Родіної і справжня фотосесія від Валентини Уварової!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття