«Вечір гумору у колі друзів журналу «Радуга»

21 квітня 2017 року у приміщенні Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського відбувся вечір гумору, організований
редакцією журналу «Радуга».


Університет розпочав свою діяльність у 2016 році за ініціативи Казаріна Володимира Павловича – доктора російської філології, блискучого знавця Пушкіна, Лермонтова і Ахматової, відомого професора та дійсного ректора. Відроджений у Києві, на своїй рідній землі, Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського виховує інтелектуальну, наукову і творчу еліту для розбудови нашого спільного європейського майбутнього в Україні. 


Володимир Казарін є членом редколегії журналу «Радуга», тому він був радий вітати київських письменників в актовому залі університету. Свої нові твори представили Сергій Черепанов, Євген Черняхівській, Інна Труфанова, Сергій Шинкарук – сценарист телевізійної програми «Вечерній квартал». 






Гість вечора Володимир Бистряков – український композитор, автор музики до багатьох фільмів та мультфільмів. Працівники та читачі бібліотек ЦБС Голосіївського району є постійними відвідувачами літературних заходів, які проводяться в закладах культури.














Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття