"Новий роман Василя Фольварочного до річниці Української революції"

Публічна бібліотека імені Лесі Українки
Національна спілка письменників України 
Засідання міського Клубу бібліотекарів

10 травня 2017 року в НСПУ відбулось чергове засідання київського клубу бібліотекарів, на якому були презентовані 5 томів великого історичного роману Василя Івановича Фольварочного «Симон Петлюра». Це значуще художнє полотно, у якому багато місця займають історичні документи. Над ним Василь Фольварочний працював протягом багатьох років, 5 томів були надруковані якраз до річниці Української революції 1917-1921 рр.









Василь Іванович вже 3-й рік очолює міський Клуб бібліотекарів, організовує цікаві зустрічі працівників київських книгозбірень з відомими письменниками, літературознавцями, істориками. Завдяки клубу працівники та читачі бібліотек долучаються до літературних процесів, знайомляться з новими творами українських письменників, мають можливість поспілкуватись з ними особисто, отримати книги з автографами. Ці зв’язки допомагають працівникам бібліотек бути інформованими про найновіші тенденції в українській літературі, а також зберігати найкращі літературні традиції.


Завжди приємно зустрітися зі справжніми друзями бібліотек – такими, як Валентина Козак – поетеса, сатирик, перекладач, член Національної спілки журналістів України та НСПУ. Від 1994 р. вела на обласному телебаченні авторську фольклорну програму, була референтом, відповідальним секретарем об'єднання сатириків і гумористів Київської обласної організації НСПУ, учасниця поетичних фестивалів «Вишневі усмішки», «Сорочинський ярмарок», Руданківських читань. Вона неодноразово виступала у бібліотеках ЦБС Голосіївського району з великим успіхом. Адже її твори розуміють та люблять як маленькі читачі так і дорослі.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття