На гостини у дім Михайла Грушевського

27 березня в історико-меморіальному музеї Михайла Грушевського в рамках співпраці "бібліотека-музей" старший науковий співробітник музею Аліса Семенова провела ознайомлюючу екскурсію для працівників ЦРБ ім. М.О. Некрасова та наших партнерів з Ради громадських організацій людей з інвалідністю та їх родин – вимушених переселенців зі Сходу України.



Присутні "занурились" у більш ніж столітню давнину та події, що відбувались в нашій державі в той час, уважно слухали розповідь екскурсовода та зацікавлено розглядали історичні експозиції.










Особливе захоплення у відвідувачів викликало знайомство з меморіальною квартирою Михайла Грушевського та його родини. Адже, для облаштування всіх кімнат квартири використано виключно меморіальні меблі та побутові речі Грушевських.










Велика подяка Алісі Семеновій за цікаву та емоційно насичену розповідь про життя Михайла Сергійовича, його родину, історичні паралелі з боротьби за незалежність України. А ще, щиро дякуємо Музею за архітектурну безбар'єрність для людей з інвалідністю, які мають обмежену мобільність - ми мали можливість відвідати без проблем всі три поверхи музею.

Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття