«Город Миров» – сцени з київського життя

23 березня у Київському Будинку вчених НАН України відбулась знаменна подія для читачів та прихильників журналу «Радуга» та письменника Сергія Черепанова. На прем’єру вистави «Город Миров» зібрались відвідувачі Будинку вчених, працівники та користувачі бібліотек ЦБС Голосіївського району м. Києва, представники широких кіл громадськості – всі, хто любить друковане слово та театральне дійство. 

Театр журналу «Радуга» показав другу виставу з його репертуару. Герої книги Сергія Черепанова показали родинне життя киян середини 20-го століття в усіх його деталях і це викликало живу реакцію глядачів. З ними вони сміялися і плакали, згадували своїх близьких, пісні та моду того часу, і це  було дуже зворушливо. 




Працівники бібліотек Голосієва були також в колі перших глядачів, адже з літературними персонажами книг Черепанова вони знайомі давно. Відбулись численні презентації книг Сергія Черепанова у публічних бібліотеках району, у фондах яких знаходяться подаровані автором «Гострозорий хлопчик», «Остров Пасхи», «Лишнее счастье» та ін. Для бібліотек така співпраця є дуже важливою, тому що дає можливість безпосереднього контакту автора з читачами, а також поповнення сучасною літературою бібліотечних фондів.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття