Клуб бібліотекарів міста у видавництві «Український письменник»


11 травня бібліотечна спільнота із задоволенням ознайомилась з книжковими новинками видавництва у оновленому приміщенні. 

Про плани та проекти видавництва київським бібліотекарям розповів Мико́ла Бори́сович Слави́нський - український письменник (літературний критик, прозаїк). Працював у газетах «Молода гвардія» та «Літературна Україна», завідувачем відділу журналу «Київ», у часописах «Україна», «Слово і час», «Віче», головним редактором журналу «Науковий світ». Член ради та президії Національної спілки письменників України.







Працівники бібліотек ЦБС Голосіївського району із задоволенням отримали книги видавництва для поповнення бібліотечного фонду.



«Український письменник» — книжкове видавництво Національної спілки письменників України (НСПУ). Бібліотекарі міста отримують кращі видання українських письменників, а тепер матимуть можливість бути присутніми на презентаціях, творчих зустрічах безпосередньо у приміщенні видавництва. Адже воно знаходиться на вул. Олеся Гончара, 52 поблизу будинку, у якому жили у різні часи багато українських письменників.


 
В Голосіївському районі ім’я Михайла Стельмаха та Максима Рильського з честю носять бібліотеки. І було дуже приємно дізнатись, що видавництво започаткувало Всеукраїнську літературну премію «За красу слова» імені Михайла Стельмаха, яка буде незабаром вручена переможцю.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття