Поетичний фестиваль "Сила вітру"

30 квітня у київському кнайп-клубі «Купідон» відбулась презентація літературно-художнього видання "Сила ветра 4. Журнал культуры степей". Олексій Мартиненко - організатор фестивалю та редактор журналу гуртує молодих літераторів з усієї України. В цьому випуску зібрана переважно поезія творчої молоді, яка виїхала з окупованих територій і, незважаючи на труднощі, плекає українське слово, мову, культуру.



















 Централізована бібліотечна система Голосіївського району міста Києва підтримує проведення творчих зустрічей талановитої молоді на базі різних бібліотек. Наш досвід впевнено демонструє широкому загалу, як долучити до українського поетичного слова та української культури пересічних громадян. Як зацікавити серйозним, високохудожнє зробити доступними, складне – зрозумілим, пояснити, спонукати до практичної реалізації – творчості без обмежень на вік, освіту, навички.














На цьому заході тісно переплелися творчі проекти, які реалізуються в бібліотеках ЦБС Голосіївського району міста Києва. Це проекти "З любов'ю до життя", "Закладинка в улюблену книжку", "Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О. П. Косачева, Киев, 1876". Останній висвітлений у статті Т. Серебреннікової "Вишивка як творчість і спілкування у віртуальному просторі та реальному світі", що увійшла до журналу.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".