Історії кохання знаменитих киян

На початку 2015 року в бібліотеці ім. М.В. Гоголя ЦБС Голосіївського району м. Києва для всіх, хто захоплюється Києвом, його історією та культурою, відкрив свої двері клуб "Киянин ". Перше засідання було присвячене 35-річчю клубу "Летопись" і пам'яті його президента Леонори Рахліної. Адже, цей клуб розпочав свою роботу в стінах бібліотеки ім. М.В. Гоголя. Завідувачка Елеонора Свердлова зберегла архів клубу "Летопись" та створила ретроекспозицію "Київ мого дитинства", яка має велику популярність у читачів бібліотеки.
Члени новоствореного клубу "Киянин" жваво обговорили плани майбутньої роботи, а матеріали багаторічної краєзнавчої роботи бібліотеки зацікавили навіть професійних екскурсоводів Києва. Члени клубу поповнили ряди наших читачів. 


















Засідання клубу будуть відбуватися в різних цікавих місцях нашого міста. І такою зустріччю "на природі" стала екскурсія, яку провів заступник голови правління Ліги екскурсоводів Києва, екскурсовод з 30-річним стажем Валентин Резніченко. Його розповідь про життя та кохання видатних особистостей нікого не залишила байдужими. Леся Українка, Марія Заньковецька, Анатолій Солов'яненко та багато інших киян стали героями цієї подорожі крізь час. 






Працівники ЦБС Голосіївського району м. Києва та читачі наших бібліотек з задоволенням взяли участь в екскурсії та були дуже вдячні майстру своєї справи Валентину Резніченко.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".