"Розвиток культури у столиці"

Мета cтратегії розвитку української культури полягає у визначенні цілей, пріоритетів, напрямів і конкретних проєктів, які сприятимуть забезпеченню ефективних умов для духовного, естетичного, соціального розвитку кожної людини зокрема і міської громади загалом.  


В рамках міської програми "Столична культура" працівники та читачі ЦБС Голосіївського району активно відвідують літературні, музичні, театральні заходи Київського Будинку вчених. Особливо тісно співпрацюємо з авторами журналу та видавництва "Радуга", авторів яких запрошуємо на зустрічі до  наших бібліотек. Знайомство з музикантами, науковцями теж стає дуже корисним. 





Так, ще одна цікава зустріч відбулася з літературознавцем, доктором філологічних наук, 
завідувачем кафедри слов’янської філології та перекладу Маріупольського державного університету - Володимиром Звиняцьковським
Співробітники ЦРБ ім. М.О. Некрасова запросили його до бібліотек ЦБС. Так, за його участю відбулися заходи
у ЦРБ ім. М.О. Некрасова та "Деміївський".


Вже декілька років збирають глядачів вистави театру "Радуга" під керівництвом Сергія Черепанова. Вони завжди цікаві, сучасні, актуальні. Театр отримав кілька дипломів на театральних фестивалях. Актори - люди різних професій, уподобань, але їх об'єднало мистецтво перевтілення. Театр уже має свого глядача - це представники різних поколінь. 
Новий спектакль "Вінні Пух, Майнкрафт та Всі-Всі-Всі" піднімає проблему батьків і дітей у сучасному світі комп'ютерів та гаджетів.
















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".