«На пристані надій» Миколи Махінчука»


26 вересня в Українському фонді культури літературна громадськість зібралась на презентацію нових книг Миколи Махінчука — українського поета, прозаїка, публіциста, журналіста і краєзнавця, заслуженого журналіста України, члена НСПУ. Творчий вечір, присвячений 75-річчю від дня народження Миколи Гавриловича Махінчука пройшов цікаво, у дружній атмосфері, де ювіляра вітали друзі, представники громадських організацій, письменники та журналісти. 



Редактор ЦРБ ім. М.О. Некрасова відділу масової роботи та зв’язків з громадськістю - Зоя Логвиненко також долучилась до привітань, розповіла про постійні зв’язки письменників з бібліотечною громадою Голосіїва. Гостями бібліотек найблищим чином стануть: Татяна Кудінова - член НСПУ, керівник літературної вітальні "ОППіР" та Регіна Гаріфулліна - координатор проектів ГО "Федерація жінок за мир у всьому світі".
















Завершився вечір подарунками книг усім присутнім та автограф-сесією. Твори громадянської лірики Миколи Махінчука стануть в нагоді при проведенні патріотичних заходів у бібліотеках району.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття