Міжнародна конференція "Взаємозалежність та спільний розвиток: роль громадських, молодіжних та духовних лідерів"


19 жовтня 2018 року в Національному педагогічному інституті ім. М.П. Драгоманова відбулась Міжнародна конференція "Взаємозалежність та спільний розвиток: роль громадських, молодіжних та духовних лідерів"






Федерація всесвітнього миру сприяє становленню партнерських відносин між урядами, громадськими організаціями з метою розвитку суспільства у відповідності до універсальних цінностей людства. Особливо важлива діяльність української ради миру з формування громадянського суспільства шляхом формування високодуховних, моральних та сімейних цінностей. 

У своїх виступах учасники конференції розповідали про співпрацю та обмін досвідом у толерантності ставлення до різних культур, що є запорукою миру. 
Про створення освітнього середовища навчальних закладів на засадах партнерської взаємодії розповіла голова асоціації директорів шкіл міста Києва Тетяна Федунова. Учні шкіл Голосіївського району представили композицію, яка символізує єдність представників різних національностей у прагненні до миру.














Працівники ЦРБ ім. М.О. Некрасова та бібліотеки № 15 для дітей ЦБС Голосіївського району м. Києва були запрошені на цей захід та отримали матеріали, у яких висвітлено питання міжкультурних відносин, теми моралі, освіти, культури та національної ідеї. Подібні заходи дають можливість налагодити партнерські зв'язки з представниками різних громадських організацій, ради національних спільнот України, молодіжними лідерами.


Фото Зої Логвиненко

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".