"Участь бібліотек у міському святі"


22 вересня, з 10:00 до 15:00 в Києві на території Маріїнського парку відбулося традиційне свято "Юнь Києва запрошує", яке було організовано службою у справах дітей, сім'ї та молоді виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).














На заході можна було отримати консультацію фахівців з питань соціальної допомоги та пройти тест на соціально небезпечні хвороби. Також відвідувачі змогли ознайомитися з діяльністю різних громадських організацій.

На заході було побудовано "місто", де кожна "вулиця" послуг мала свої особливості. В "Кварталі соціальних послуг" можна дізнатися про послуги мережі центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Тут кожен зміг отримати консультацію фахівців з питань соціальної допомоги різним верствам населення, які перебувають у складних життєвих обставинах, нарко та алкозалежності.



Працівники відділу масової роботи та зв'язків з громадськістю ЦРБ ім. М.О. Некрасова ЦБС Голосіївського району м. Києва використали можливості долучитися до інформації про різні сфери діяльності державних служб. 


















Так, зав.відділу Ніна Локоть та редактор Зоя Логвиненко ознайомились з великим вибором довідкових матеріалів з правової діяльності, яка була представлена працівниками  Координаційного центру з надання правової допомоги та домовились про заходи з правової тематики у бібліотеках ЦБС. 







У святі "Юнь Києва запрошує" взяли участь працівники ЦРБ ім. М.О. Некрасова, бібліотеки ім. Наталі Забіли для дітей та № 152 сімейного читання, які провели майстер-класи для маленьких відвідувачів свята. 














Приємно було зустріти представників служб Голосіївського району м. Києва, з якими ми багато років тісно співпрацюємо. Особливо цікавим був виступ юних артистів театру ляльок "Казкарик", який  очолює Володимир Малинський. 






































Фото Зої Логвиненко

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".