"Міст єднання" запрошує до обговорення..."

27 лютого 2018 року в актовій залі спеціалізованої школи
І-ІІІ ступенів № 138


Шевченківського району
м. Києва відбулася презентація спецвипуску часопису «Культура і Життя» №№2-3-2018 року «Обдаровані діти: хто вони?»
– унікального видання, у якому представлений сучасний науковий погляд на проблеми виховання та шляхи їх вирішення, практичні досягнення педагогів та творчість митців як приклад для юного покоління.




Видання на 32 сторінках висвітлило розвиток проекту «Міст ЄДНАННЯ»: «Сад Любові та Радості України – країни Здійснення Мрій». Автор концепцій проекту і спецвипуску Наталія Веселицька розкрила їхню основну ідею. Виховання творчістю і працею – це головна ідея створення і розвитку проекту «Міст єднання»




У газеті йдеться про освітньо-культурну діяльність шкіл Києва: №№138, 106, 25, 27, 97, 139 і школи мистецтв ім. М.Д. Леонтовича Деснянського району міста Києва. Дослідження про вплив творчості, розповіді  авторів, серед яких чорнобильці Ю. Дрюченко, О. Бреус, Ж. Шанаєв та інші.

Детальніше перейдіть за посиланням: Мости Єднання в країні Здійснення Мрій



Бібліотеки ЦБС Голосіївського району м. Києва від самого початку підтримали проекти «Центру духовного розвитку та творчої ініціативи «Гармонія», які очолює письменниця, художниця, журналістка Наталія Веселицька




У бібліотеках ЦБС відбулись численні художні виставки, презентації, майстер-класи, творчі зустрічі, організовані представниками центру. Тому працівники та читачі ЦРБ ім. М.О. Некрасова взяли участь у заході «Міст єднання», завдяки якому з’явилися нові цікаві зв’язки з громадськими організаціями, митцями, представниками ЗМІ. 



Олександр Різник та Наталія Савіна представили свою музичну та поетичну творчість, Юрій Дрюченко та Жорж Шанаєв розповіли про художні виставки, Зоя Логвиненко розповіла про важливість творчого єднання представників культури, освіти, широкої громадськості.





Адже, проблема виховання є дуже важливою у суспільстві, тому позитивний досвід роботи, створення умов для розкриття творчих здібностей, інформаційна підтримка творчих заходів – сприяють реалізації творчості і талантів молоді України.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття