"Сектор V" або "Захалявна книжечка дикого волонтера" Діани Макарової

Напередодні Дня гідності і свободи, 20 листопада, у Національному музеї історії України відбулася зустріч з Діаною Макаровою, відомою волонтеркою та громадською діячкою та її командою. З метою налагодження та розширення творчої та інформаційної співпраці бібліотек з громадськими організаціями, благодійними фондами, волонтерськими організаціями та ін. бібліотекарі відділу масової роботи та зв'язків з громадськістю ЦРБ ім. М.О. Некрасова відвідали цей захід.




Основною темою зустрічі була презентація книги Діани Макарової
«Сектор V» або «Захалявна книжечка дикого волонтера»


















Ця книга, як розповідає автор, починалася із записок у блокнотах, із постів у соціальних мережах, із листування, СМСок і дорожніх розмов, але в підсумку вилилася в епічну сагу про людей і дороги, про минуле і майбутнє, про наше сьогодення – і той вибір, який ми робимо кожен день.

Окрім Діани Макарової, участь у заході взяли представники видавництва, учасники Ф.О.Н.Ду, бійці української армії, гурт «Телері». Це був не просто захід, а зібрання великої сім'ї волонтерів, бійців і справжніх українців, які зрослися душами під час Революції Гідності і зараз їх зв'язок можна назвати одним словом "Україна". Розповідь про шлях від Майдану до війни, коментарі до фото, презентація книги "Сектор V" перемежовувалися спілкуванням із глядачами та натхненним виступом гурту "Телері".



















Для присутніх були представлені артефакти часів Майдану і АТО, а також фотографії з автографами, які всі учасники зустрічі могли взяти з собою після заходу. І, звичайно ж, автограф-сесія від Автора! Емоційне спілкування! Питання, питання, питання…



















*Діана Макарова – журналіст і волонтер, колишній головний редактор українського сегменту «Живого журналу», від початку 2014 р. голова «Фонду Оперативної Національної Допомоги» – волонтерської організації, створеної для допомоги Майдану, а потім й українській армії та мирному населенню в зоні АТО.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".