Патріотична поезія на сцені



3 листопада о 19:00 у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України відбувся концерт та презентація нового диску «Подсолнухи» В’ячеслава Купрієнка – відомого автора та виконавця патріотичних пісень. В'ячеслав бойовий офіцер, капітан-розвідник, кавалер двох бойових орденів, волонтер в зоні АТО. Концерт був організований за підтримки ГО «Українська асоціація інвалідів АТО» та Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів). Він зібрав членів сімей воїнів АТО, громадських ветеранських організацій, шанувальників патріотичної творчості поетів та виконавців пісень, які є волонтерами в зоні АТО.




В'ячеслав Купрієнко вийшов на сцену більше 20 років тому. Завжди з вдячністю згадує, як на його перший концерт прийшло близько 20 глядачів. І він їм дуже вдячний за цей аванс. Пізніше був перший успіх на міжнародному фестивалі. Зараз їх кількість назвати вже складно. Багато разів В'ячеслав був учасником дніпропетровських фестивалей «Афганський вітер», «Чорнобильські дзвони». І ось тепер нові концерти, пісні, альбоми, народжені новими подіями в країні.





У бібліотеках ЦБС №15 для дітей та ім. М.В. Гоголя неодноразово виступали В’ячеслав Куприєнко, Тетяна Яровіцина, Євгенія Більченко та ін., які представляли сучасну патріотичну поезію.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".