На гостини до музею Шолом–Алейхема

13 листопада 2016 року о 16-00 у Музеї Шолом-Алейхема відбулась презентація книги Сергія Черепанова «Город Міров» та відкрилась виставка графіки Михайла Сергєєва «Мій Київ», ілюстрацій Аліни Максименко та Оксани Здор до творів Сергія Черепанова. 



На захід були запрошені користувачі та працівники ЦРБ ім. М.О. Некрасова, які давно співпрацюють з редакцією журналу "Радуга". Учасниками творчого вечора стали відомі літератори та виконавці авторської пісні: Володимир Семенов, Інна Труфанова, Євгеній Черняхівський та ін. Гості вечора із задоволенням подивились фрагменти із творів Сергія Черепанова, зокрема, сцени з майбутньої вистави «Місто Міров, або двома трамваями».

Інна Труфанова
Володимир Семенов

















Євген Черняхівський 

Фрагмент з вистави
Фрагмент з вистави




Директор музею Ірина Клімова запросила брати участь у заходаз музею, адже всі вони пов'язані з людьми та подіями київської історії.










Учасники вечора – всі давні друзі бібліотек ЦБС Голосіївського району і постійно представляють тут свою творчість. Подібні зв’язки збагачують відносини читачів бібліотек та авторів книг. А дружні зв’язки з авторами журналу «Радуга» підтримуються на протязі багатьох років. 






На завершення вечора відбулась автограф-сесія. 😊😊


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".