Світ дитячої творчості


У рамках соціокультурного проекту для людей з обмеженими фізичними можливостями та ВПО «З любов'ю до життя» 17 листопада 2016 року працівники бібліотек ім. М.О. Некрасова та ім. Наталі Забіли для дітей - Локоть Ніна Яківна, Гарбар Лариса Анатоліївна і Травинська Галина Ігорівна відвідали спеціальну загальноосвітню школу-інтернат № 11 для слабозорих дітей з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу та провели для учнів 6-го класу літературно-творчий захід "Світ дитячої творчості".

Працівники бібліотек підготували цікаву інформацію та подарунки для шкільної бібліотеки. Ніна Яківна, розповіла дітям про життєвий та творчий шлях видатного польського вчителя Януша Корчака, ознайомила з відповідною літературою та інформувала про музей Я. Корчака у Кловському ліцеї "Пам'яті вчителя" і про відкриття 1 жовтня вулиці імені Януша Корчака у Києві.











Крім того, дітей зацікавила інформація про письменника Сергія Черепанова і його книгу та аудіо-книгу «Зоряний хлопчик» та поета з Луганщини Антоніну Домніч, яка не зважаючи на втрату зору пише цікаві вірші та казки для дітей. Читали-слухали короткі оповідання та вірші цих авторів. 
Від дітей Луганщини бібліотекарі подарували дітям аудіо-книгу з дитячими творами та віршами, які озвучили діти 5-15 років з дитячої студії «Веселка», а малюнки зробила 13-річна Аня Яшина, яка має вади слуху.
 








Лариса Анатоліївна та Галина Ігорівна надали дітям майстер-клас з виготовлення паперових листівок "Сердечко", які школярики подарують своїм близьким.


Чекаємо у гості до бібліотек ЦБС Голосіївського району!!!

Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".