Зустріч з новою книгою


20 вересня у Київському будинку вчених відбулась зустріч з письменником Борисом Фінкельштейном. Він презентував свою нову книгу оповідань "Минають дні, минають ночі...", надруковану у видавництві "Радуга". Представив автора та його книги головний редактор журналу "Радуга" Юрій Ковальський.









Про творчий шлях Бориса Фінкельштейна розповів Михайло Сидоржевський - голова Національної спілки письменників України, український громадський діяч, публіцист, поет, головний редактор "Української літературної газети". 







Про творчі зв'язки з автором розповів Станіслав Бондаренко - письменник, журналіст, в.о. головного редактора газети «Літературна Україна».
Борис Фінкельштейн - доктор економічних наук, професор, член Шевченківського наукового товариства, член Національної спілки письменників України, член Спілки журналістів України. Є автором великої кількості наукових праць, у його письменницькому доробку 13 збірок-оповідань. У 2013-2014 роках він був членом редколегії журналу "Крим", який видавався українською, російською та кримськотатарською мовами. 




Бібліотеки ЦБС Голосіївського району мають примірники цього журналу, подаровані свого часу на презентаціях у Криму. Цього разу бібліотеки нашого району отримали нове видання з автографом автора. Виїхавши з Криму, Борис Фінкельштейн живе в Іспанії та в Україні. Біографія письменника різноманітна та багатобарвна, йому є про ще розповісти читачеві. 












Віктор Баранов, голова Національної спілки письменників України 2011-2014р.р., перекладач оповідань Бориса Фінкельштейна назвав його твори "феноменем "життєвої" прози", що мають великий успіх у читача.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття