Ділова англійська он лайн для молоді - вимушених переселенців

11 липня працівники ЦРБ ім. М.О. Некрасова взяли участь в засіданні круглого столу в рамках Програми «Ділова англійська он лайн для молоді - вимушених переселенців». Цей Проект передбачає допомогу вимушеним переселенцям у вигляді надання можливості пройти курс з англійської мови для покращання їх професійних навичок.










Виконання Програми стало можливим за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні в Київській, Луганській, Дніпропетровській, Одеській та Миколаївській областях. На заході був присутній Kevin McCaughey - аташе Посольства США в Україні з вивчення англійської мови, а також представники міжнародних та державних громадських організацій, вищих навчальних закладів Луганської, Донецької, Дніпропетровської областей; представники молодіжних структур, закладів культури, освіти та соціального захисту; правозахисні організації, Центри зайнятості; учасники програми, викладачі; ЗМІ, тощо.


   

За відгуками студентів курсу, вони мали чудову можливість навчатися у професіоналів – викладачів, суттєво покращити знання англійської, відчути в собі впевненість та перспективи розширенні професійних можливостей.

 








На терасі історико-меморіального музею Михайла Грушевського відбулося урочисте вручення Сертифікатів дівчатам та хлопцям із Луганської та Донецької області, які стали учасниками програми «Online Workplace English for Displaced Person" і проживають в Києві та Київській області.

 

Далі відбулось дружнє спілкування за чаєм, кавою та смаколиками. Говорили про майбутнє, про нові проекти та зустрічі.

          

   


Від бібліотек ЦБС Голосіївського району м. Києва з привітаннями прийшли бібліотекарі та користувачі. Зокрема, Руслан Іщенко, постійний читач, активіст, відомий співак і музикант, давній друг бібліотек системи. Як завжди, його виконання українських патріотичних та ліричних пісень викликало хвилю піднесення і приємні емоції.













Та найкращим подарунком для присутніх стала лірична пісня у виконанні Голови Луганської обласної молодіжної організації інвалідів «Асоціація молодих інвалідів Східного Донбассу - Схід» Тетяни Баранцової.

Коментарі

  1. Щиро вдячна організаторам проекту, що надали можливість долучитися до співпраці в такій добрій справі. Наша молодь така талановита!
    Особлива подяка Голові ЛОМГО "АМІ-Схід" Тетяні Баранцовій!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".