"День Києва на даху"

Київ, як культурна столиця, має безліч цікавих локацій. Одна з них  це салон Арт-віжн, який розтошований на даху Київського Будинку художника. 













26 травня цікавий подарунок зробили усім присутнім цього святкового дня 
Олег Рубанський (поет та музикант) та  Роман Чудновський.

В концертній програмі, присвяченій Дню Києва, прозвучали авторські пісні у виконанні Олега Рубанського,  музичні композиції для флейти та вірші Романа Чудновського. Концерт проходив на фоні виставки художніх та графічних робіт Романа Чудновського  професійного художника, живописця, графіка, поета, члена київського клубу поезії "Родник", який очолювала Євдокія Ольшанська, що стала для Романа справжнім вчителем поетичної майстерності. На вечорі Роман представив свою нову збірку поезій "Вибрані вірші"





Бібліотеки ЦБС Голосіївського району завжди підтримували творчі особистості, сприяли їх розвитку, популяризували їх творчість. Таким чином ці люди ставали справжніми друзями бібліотек і в свою чергу популяризують діяльність наших закладів культури. Така творча співдружність продовжується роками і є корисною для всіх сторін. Бібліотечний працівник ЦРБ ім. М.О. Некрасова Зоя Логвиненко запросила всіх митців взяти участь у заходах нашої бібліотеки. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".