Читаємо Франка дітям в садибі Рильського

В рамках співпраці "музей-бібліотека" та до Року Івана Франка за ініціативи та організації ЦРБ ім. М.О. Некрасова і Літературно-меморіального музею Максима Рильського відбулись голосні читання "Читаємо Франка дітям в садибі Рильського".
Маленькі читачі і відвідувачі від 1,7 року до 37 років в садибі Рильського читали, малювали, шукали героїв Франкових казок, оповідань та персонажів "Лиса Микити" видавництва "Каменяр", Львів, 1981р. Як відомо, це одне з двох видань, які вийшли за редакції Максима Тадейовича Рильського. Відомі ілюстрації Софії Петрівни Караффи-Корбут стали прекрасними ромальовками для малечі.
  
Старший науковий співробітник Літературно-меморіального музею Максима Рильського Тетяна Морітко провела екскурсію будинком поета, де дітей дивували грамофон, ламповий телевізор і телефон; великі книги, які розглядають в білих рукавичках, і маленькі для подорожей ; екслібриси, дарчі написи і словники.
 
Знайшли звірів -- мешканців Голосіївського мануару, читали вголос, малювали, надихались лісом і радістю дитячої творчості. Долучайтесь, з нами цікаво!

Організатори:  Тетяна Серебреннікова (ЦРБ ім. М. О.Некрасова), Тетяна Морітко (Літературно-меморіальний музею Максима Рильського).

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".