"Пам'ятні місця Революції Гідності"

Національна бібліотека ім. Ярослава Мудрого знаходиться у самому центрі міста, там, де відбувалися найважливіші події Революції Гідності. Тому не випадково біля неї був відкритий новий пам’ятник. Під час подій Майдану у бібліотеці надавали допомогу пораненим. Банер з фотографіями Небесної сотні знаходиться біля центрального входу до бібліотеки.


На розі Петрівської алеї та вулиці Грушевського, урочисто відкрили Меморіал загиблим киянам-учасникам АТО/ООС. 



“Сьогодні, 29 серпня, трагічна дата в новітній історії України. В цей день сім років тому частини збройних сил Росії, що вторглися до України, обстріляли коридор, яким виходили українські бійці з Іловайська. Іловайський котел став пеклом і символом підступності агресора. А також – символом героїзму українських захисників. Сьогодні ми згадуємо наших героїв і вшановуємо їхню пам’ять та їхній подвиг. І сьогодні ми відкриваємо меморіал, зведений на честь киян, які загинули за свободу України, за її європейське майбутнє”, сказав мер Віталій Кличко на відкритті меморіалу. Кличко нагадав, що загалом майже 32 тисячі киян пройшли через бойові дії на сході України.

Працівники ЦРБ ім. М. О. Некрасова завжди беруть участь у заходах Національної бібліотеки, залучають до них читачів, проводять спільні зустрічі. Організатор та ініціатор багатьох творчих проєктів  Тетяна Скирда запросила на виставку фоторобіт «Колекція прекрасного», яка експонувалася в холі бібліотеки. Зустріч з прекрасним завжди надихає на нові перспективи, мистецькі проєкти, допомагає розширити світосприйняття, відродити культурні та духовні цінності.


Коментарі

  1. Після тривалого процесу співбесіди з іпотечними кредиторами ми в кінцевому підсумку запропонували пана Педро Джерома про позику в його пропозиції іпотечного кредиту. Як перший покупець житла, він чудово допоміг нам отримати іпотеку, надавши чудові поради та завжди піклуючись про наші інтереси. Я б безумовно рекомендував кожному, хто купує будинок або шукає кредитора з позитивною позикою для фінансування своїх потреб або бізнесу, використовувати пана Педро Джерома та його команду для будь-якого виду позики. Я обов’язково скористаюся ними знову в майбутньому. Ви можете зв’язатися з кредитним офіцером Педро Джеромом за електронною поштою: pedroloanss@gmail.com або через WhatsApp: WhatsApp: +1-8632310632 Удачі.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".