Всеукраїнський поетичний конкурс "Білий голуб"

Національний авіаційний університет з метою сприяння розкриттю таланту та розвитку юної творчої особистості, формування у молоді патріотичних почуттів засобами образного слова проводить Всеукраїнський поетичний конкурс “Білий голуб”. 





Працівники ЦБС Голосіївського району міста Києва завжди підтримували молодіжні творчі проєкти. З організатором цього конкурсу Тетяною Петровською ми співпрацюємо вже декілька років. "Білий голуб" - це продовження поетичного конкурсу "Зерна доброти", мета проведення конкурсу – утвердження творчої особистості, що прагне творити образне слово, яке відображає духовні надбання української та загальнолюдської культури.


Організатор конкурсу Тетяна Петровська
Тетяна Петровська

Голова журі Василь Василашко


Вікторія Осташ (Хоню)



Напрями конкурсу: рідна мова як культурно-духовний феномен талановитого українського народу; літературна творчість і духовність особистості; зв’язок літературної творчості з долею рідного краю.




Підведення підсумків конкурсу відбулося 16 червня 2021 року у режимі online. Переможці читали свої вірші, отримували привітання від членів журі конкурсу та користувачів Інтернету. Редактор відділу масової роботи та зв'язків з громадськістю Зоя Логвиненко поздоровила всіх організаторів та учасників конкурсу, запросила їх з презентаціями до бібліотек ЦБС. Адже з членами журі конкурсу ми добре знайомі, майже всі вони виступали у наших бібліотеках свого часу.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття