85 років - активне життя продовжується

15 червня 2021 відсвяткував свій ювілей Жорж Іванович Шанаєв - видатна людина, герой Чорнобиля, художник, громадський діяч. У цей день світова громадськість відзначає Всесвітній День захисту людей похилого віку.

Рішенням Генеральної Асамблеї ООН від 19-го грудня 2011-го року (резолюція №66/127) щороку 15 червня відзначається Всесвітній день розповсюдження інформації про зловживання відносно літніх людей.



Поважний вік та хвороби не стали на заваді соціальній та громадській активності шановного гостя - 
Жоржа Шанаєва. На урочистий захід з ювіляром у читальній залі бібліотеки ім. В.А  Симоненка для дітей зібралися представники та дирекція ЦБС Голосіївського району м. Києва. Подяка від адміністрації ЦБС, подарунки від співробітників бібліотек та представників громадських організацій, теплі слова поздоровлень справжньому герою  -   стало змістом цієї зустрічі. Адже Жорж Іванович проявив себе як активний учасник доленосних подій нашої країни. 






Участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, створення мистецької галереї творчості інвалідів "Ми духом незламні", організація численних виставок, участь у Революції Гідності, виступи перед молодіжною аудиторією, оформлення багатьох книжок, підтримка бібліотечних проєктів - це все сторінки життя та творчості Жоржа Івановича Шанаєва. Представники ЦБС вдячні Вам за творчю співпрацю, бажаємо міцного здоров'я та творчої наснаги ще на довгі роки. Обіймаємо Вас!

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття