Творча зустріч з друзями

7 червня в Інтернет-центрі ЦРБ ім. М.О. Некрасова відбулася творча зустріч з журналістом та письменником В'ячеславом Верховським.

 



Відомий репортер свого часу працював у багатьох виданнях Донецька, його публікації були також у центральній пресі. В'ячеслав з сім'єю вимушений був переїхати до Маріуполя, зараз він мешкає у Києві. Він продовжує друкуватися у періодичних виданнях, таких як журнал "Радуга", відомий у соцмережах. А найбільше враження справляють його виступи з короткими дотепними оповіданнями, спогадами, якими В'ячеслав поділився з присутніми.
У бібліотеках ЦБС Голосіївського району міста Києва він постійний гість, вже склалася група шанувальників його творчості з числа користувачів бібліотек.



Наталія Савіна – автор кількох книг поезії та прози, активний член літературних творчих об'єднань, ініціатор таких проєктів як "Свет превращается в строку", "Літературна вітальня". У ЦРБ ім. М.О. Некрасова були читачами усі члени її родини. Стало доброю традицією презентувати її нові твори у цій бібліотеці.




Дякуємо всім учасникам зустрічі за чудову атмосферу та приємне спілкування у бібліотечному колі! Ми завжди раді новим зустрічам з нашими друзями та партнерами ЦБС.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття