Творчість та здобутки партнерів






Працюючи в онлайн режимі можна також займатися творчістю, знайомитись з новими ідеями, підтримувати своїх друзів та партнерів. Одним з таких явищ став «Class IDEЯ» – фестиваль шкільних стартапів, що проходив з 13 січня по 10 квітня 2021 року в онлайн - форматі. Активну участь в ньому взяли наші друзі та партнери - Наталія Веселицька та Ірина Дживаго - педагоги та громадські діячі, ідеї та проекти яких завжди знаходили підтримку у бібліотеках ЦБС Голосіївського району міста Києва.
   14 квітня 2021 року відбувся Міст Єднання учасників, вболівальників та партнерів за участю партнера фестивалю Артема Гончаренко, президента International Technology Transfer Association (ITTA), керівника в PATProfi, співзасновника AGGR University. Кожен із учасників телемосту мав змогу висловитися, поділитися враженнями, поздоровити переможців – команду “Дракон Марс з Плутона”. Міст об’єднав сьогодні 22 учасника: переможці з батьками – Еліна Гілунг, Софія Винник, Марина Сизоненко; представники учнівського активу; партнери – представники школи №232, громадських організацій та ЦРБ ім. М. О. Некрасова і бібліотеки ім. М. А. Симоненка.
   Артем Гончаренко розповів про проекти фестивалю, які його зацікавили, в тому числі, і наш шкільний проект, якому він, як член журі, поставив максимальну кількість балів – 60. Розповів про подарунки від партнерів. Також цікаво було дізнатися про перспективи розвитку нашого шкільного проекту в майбутньому та його соціальну значущисть.
   Керівники стартапу “Друге життя відходів у творчості” Наталія Веселицька та Ірина Джуваго зазначили важливу роль школи, яка є чудовою стартовою площадкою-творчою лабораторією для розвитку проекту.
   Бібліотеки ЦБС завжди відкриті для втілення цікавих ідей, живого або онлайн спілкування, проведення презентацій та виставок.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття