"Бібліотека для всіх і для кожного"


Задовольнити інформаційні та культурні потреби сучасного читача допоможуть найновіші видання з різних напрямків знань. Про історію Криму, погляд на сучасні події можна дізнатись з книжок: "Кримський вузол" та "250 років фальші: російські міфи історії Криму". Постійно діюча виставка представляє видання минулих років та сучасних, які розповідають про історію, культуру, багатонаціональне населення півострова.



В останні роки постійно поповнюється фонд історичної літератури. Про невідомі сторінки історії України, роль видатних особистостей в буремних подіях війн та революцій розповідає книжкова полиця з цікавими сучасними виданнями. Особливо цікавляться цією тематикою студенти та школярі. Завдяки подібним зразкам можна залучити до читання молодь.

Бібліотека завжди приваблювала творчих людей. У зв'язку з карантинними обмежуваннями спілкування стало більш особистим, що дає можливість ознайомитись з митцями всебічно. Так, до ЦРБ ім. М.О. Некрасова завітали: письменник, член правління НСПУ, керівник літературного клубу Андрій Дмитрук та молода поетеса Ірина Любимцева. Вона розповіла про себе, прочитала свої вірші. Працівники бібліотеки підтримали її, висловили свої враження, побажали подальших творчих успіхів.


Простір бібліотеки, оснащення її сучасними електронними засобами та новими виданнями, а головне - спілкування з досвідченими, професійними, доброзичливими бібліотекарями - дає можливість усім колам читачів знайти потрібне. Таким чином, бібліотека стає центром інформаційного, культурного, мистецького спілкування усієї громади.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

"Вишивка етнографічна: "Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки" О.П. Косачева, Киев, 1876".