Конкурс "Зерна доброти": співпраця на культурній ниві


ЦБС Голосіївського району вже не один рік підтримує проведення Всеукраїнського поетичного конкурсу "Зерна доброти" у Товаристві «Знання» України, спрямованого на підтримку обдарованих учнів у галузі «Літературна творчість» та творчої праці педагогів Київського коледжа ПВНЗ «Університет сучасних знань».






29 травня 2019 року працівники ЦРБ ім. М.О. Некрасова, бібліотеки ім. В.А. Симоненка та № 15 для дітей взяли активну участь у літературно-мистецькому святі: підведені підсумків конкурсу.
















Вони представили частину свого доробку, присвяченого дитячій творчості. Так, ЦРБ ім. М.О. Некрасова на своєму стенді розмістила вироби, виконані у техниці оригамі, усім бажаючим були проведені міні майстер-класи. І юних, і дорослих відвідувачів заходу зацікавила виставка літератури "Видатні люди з нашої вулиці", яку представила бібліотека ім. В.А. Симоненка для дітей. Знайшлися навіть мешканці цього району, що має назву "Латинський квартал Києва" через наявність великої кількості закладів освіти. 







Працівники бібліотеки отримали подяки від керівництва ТОВ "Знання" України та "Університету сучасних знань". Співпраця та участь у творчих заходах сприяє популяризаціяї діяльності бібліотек, залученню нових читачів, становленню активної громадської позиції працівників культури.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття