"Київ - батьківщина ніжна"


30 травня 2019 року в Національній бібліотеці України ім. Ярослава Мудрого відбулась зустріч з Народним артистом України Олегом Дзюбою, яку організувала спільно з бібліотекою Спілка жінок міста Києва. Вечір був присвячений улюбленому святу киян   Дню міста. 



Частина концерту Олега Дзюби була присвячена творчості видатного шансонье   відомого киянина Олександра Вертинського. "Київ   батьківщина ніжна"   це рядок з його віршу, у якому він признається в любові до міста свого дитинства.




Концерт пройшов в надзвичайно теплій, емоційній атмосфері. Представила виконавців голова Спілка жінок міста Києва   Москаленко Лідія Василівна, яка розповіла про діяльність жіночих громадських організацій. Працівники та читачі ЦРБ ім. М.О. Некрасова завжди беруть активну участь у заходах, спрямованих на підвищення гендерної активності. Так, нещодавно у бібліотеці відкрилась художня виставка робіт Вячеслава Васильева, яку представила його дружина Наталія Подольська. Саме активність жінок   читачів бібліотеки перетворює звичайний захід на справжнє свято.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття