"Об'єднуємо творчі зусилля.."



5 червня у музеї Шолом-Алейхема відбулось засідання оргкомітету клубу "Дар", на якому було обговорено подальшу діяльність та напрямки роботи. 








До музею були запрошені письменники, поети, творча молодь, адже музей в історичному центрі столиці живе цікавим активним життям, і є своєрідним центром спілкування та культури. Він присвячений життю і творчості відомого українського єврейського письменника Шолом-Алейхема, твори якого перекладені 64 мовами світу. Більшу частину свого життя письменник прожив в Україні.



У своїх виступах письменники Сергій Черепанов, Микола Хомич, журналісти Сергій Тихий, Юрій Ковальський наголосили на необхідності розширення кола творчої інтелігенції, залучення молоді до активної співпраці.












В засіданні взяла участь член оргкомітету, друг та партнер клубу, працівник ЦРБ ім. М.О. Некрасова - Зоя Логвиненко. Вона розповіла про творчі напрямки роботи бібліотек, запросила молодь до бібліотек ЦБС Голосіївського району для проведення спільних заходів, презентацій, літературних та музичних зустрічей. Адже одним з ініціаторів створення клубу став Олександр Верхман - відомий громадський діяч, вчений-винахідник, грінознавець, один із засновників "Грінівської вітальні" у бібліотеці № 15 для дітей ЦБС Голосіївського району. 












З цікавими пропозиціями виступили Ганна Калита та Мар'яна Крамар - представники клубу авторської пісні  "Дім". Про свою творчість розповіли представники театру авторської пісні на Подолі та випускниця спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №135 - юна поетеса Марина Довженко.














Спільна діяльність творчих людей різного віку може значно розширити культурний простіпр нашого міста.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття