"14-й Всеукраїнський фестиваль авторської пісні та поезії "Острів-2018"


Творчість музиканта-поета, педагога Олега Рубанського відома не тільки українським любителям авторської пісні та поезії, а й представникам українській діаспори в Німеччині. Щорічний фестиваль авторської пісні та поезії «Острів» ім. Довлєта Кєлова цього року відбувся на кількох локаціях, однією з яких була галерея Арт-Віжн при Будинку художника. 


















Цього разу Олег Рубанський надав можливість виступити молодим виконавцям авторської пісні. Треба зазначити, що в сім'ї Олега Рубанського співають усі. Син – Гліб Рубанський, дружина – Ганна Рубанська, які виконали пісні відомих авторів. Олег Рубанський є викладачем в київській Школі джазового та естрадного мистецтва і залучає до музики не тільки своїх учнів, а й найблищих членів родини. 














Також в концерті взяв участь син відомих київських бардів, засновників клубу авторської пісні «Дім» Олександра та Олени Школьних – Іван Школьний. Це дуже позитивне явище, коли діти виховуються в творчій атмосфері, вони часто і самі стають творчими особистостями. 
Зв'язки ЦБС Голосіївського району з клубами авторської пісні, поетичними студіями, мають зміцнюватись оскільки це дає можливість підтримувати творчу молодь і робити цікавими і змістовними заходи бібліотек.










Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття