«Сад Любові та Радості»



У Мистецькому центрі "Шоколадний будинок"- філії Київського Національного музею російського мистецтва відбулося нагородження учасників фестивалю-конкурсу «Моя країна «Небувалих звірів», який організували Центр духовного розвитку та творчої ініціативи «Гармонія», видавничий Центр «Майстер-десант» під егідою Дитячої громадської організації "Центру дитячої творчості "Мозаїка" за участю Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень і Київського міського центру сім’ї «РОДИННИЙ ДІМ».




Головна мета Фестивалю-конкурсу у вирощуванні Саду Любові та Радості, щоб казкові чудовиська перетворювалися на чудових метеликів і друзі раділи життю разом, створюючи красу, яка рятує світ!






Серед київських колективів слід відмітити студію «Петриківський розпис», клуб «Декоративний розпис» Голосіївського р-ну м. Києва під керівництвом Олени Семенівни Молдавської, роботи членів яких постійно виставляються у бібліотеці ім. М.М Коцюбинського для дітей. Діти створили власні країни «Небувалих звірів», намалювали фантастичних мешканців цих країн, дали їм назви.



Це було яскраве свято, 
в якому взяли участь юні співаки та музиканти, художники та фотографи. 
Воно об’єднало дітей та дорослих, українців та представників інших країн. 

Головний бібліотекар з питань масової роботи та зв’язків з громадськістю ЦБС Голосіївського району м. Києва Зоя Логвиненко привітала учасників конкурсу та розповіла про багаторічну співпрацю бібліотек ЦБС з видавничим Центром «Майстер-десант», Центром духовного розвитку та творчої ініціативи «Гармонія», його директором Наталею Веселицькою, художницею Іриною Джуваго. 




У бібліотеці ім. М.П.Стельмаха існує навіть будиночок «Ластика» - героя книги «Пригоди малюка Ластика та його друзів із країни Небувалих звірів». Адже, книги для дитячої аудиторії повинні бути саме такими – цікавими, веселими, повчальними і спонукати дитину до творчості.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття