Всеукраїнська громадська організація " Народна академія творчості інвалідів" – це наші давні друзі та партнери. ЇЇ президент - Александрова Олена Іванівна – людина щирої вдачі, яка для багатьох людей з обмеженими фізичними можливостями, але з творчою душею, стала найголовнішою в їх житті. Адже вона робить велику справу, залучаючи до творчості та об'єднуючи за інтересами різних людей за віком та освітою.



Народна академія творчості інвалідів відома в Україні і за її межами. Виставки художніх та прикладних робіт, численні поетичні збірки, фестивалі творчості - все це стало частиною життя не тільки інвалідів, а й  широких кіл громадськості.


Роботи самобутньої молодої художниці Тетяни Багнюк неодноразово демонструвалися на виставках у бібліотеках ЦБС та знайшли захоплюючі відгуки від глядачів.


   Міська громадська організація реабілітації інвалідів з дитинства “РІД” нараховує в своєму складі понад 120 молодих інвалідів дитинства з психофізичними вадами та розумовою відсталістю, сприяє залученню їх до суспільно-корисної праці, проводить заходи по поліпшенню психічного та фізичного стану інвалідів.


В складі ГО “РІД” створено стаціонар з денним перебуванням інвалідів, де вони залучаються до комплексу реабілітаційних заходів, набувають трудових навичок, досвіду спілкування та самообслуговування. В стаціонарі успішно застосовуються новітні методи творчої реабілітації, мобілізації невикористаних здібностей та можливостей інвалідів. Здобутки вихованців ГО“РІД” систематично експонуються на районних, міських та всеукраїнських виставках і відзначені численною кількістю дипломів і грамот. У бібліотеці ім. Наталі Забіли для дітей відбулось новорічне свято для учасників ГО, яке провела її керівник Заболотна Алла Алімовна.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття