У колі друзів


12 квітня в малому залі ШКОЛИ ДЖАЗОВОГО ТА ЕСТРАДНОГО МИСТЕЦТВ відбулася передфестивальна пісенна програма "В кругу друзей" Фестивалю авторської пісні та поезії "Острів" ім. Д.Кєлова.
10-й Фестиваль авторської пісні та поезії "Острів-2014" ім. Д.Кєлова 
пройде з 16-18 травня 2014 року.
18 травня заключний творчий вечір Фестивалю відбудеться у "Мистецькій вітальні" бібліотеки ім. Наталі Забіли, про що повідомив організатор фестивалю Олег Рубанський.

Традиції співпраці бібліотек Голосієва та клубів авторської пісні існують вже багато років. Адже, саме у нашій районній бібліотеці ім. Марко Вовчок розпочав свою роботу клуб "Екслібріс", що дуже відомий в Києві, 50-річчя якого відсвяткували минулого року. Клуб став сценою для багатьох виконавців авторської пісні. 









Ці традиції продовжуються: у бібліотеці ім. М.В.Гоголя існує літературно-музична студія Інни Труфанової "Труфанів острів", яка щомісяця збирає шанувальників поезії та авторської пісні, вечори романтичної поезії проходять у «Грінівській вітальні» бібліотеки №15 для дітей, у бібліотеці "Деміївській" існує клуб поезії та пісні "Свет превращается в строку". 


Тісне коло однодумців та друзів, читачів - любителів книги - це те, що підтримує бібліотеки, урізноманітнює їх діяльність, допомагає зробити світ щасливішим.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття