Літературна зустріч «Відлуння кримських фестивалів»


Літературна зустріч «Відлуння кримських фестивалів» відбулася в «Грінівській вітальні» бібліотеки №15 для дітей. До її організації долучились відомі українські поети, які брали участь у літературних фестивалях 2013 року в різних містах Криму. 





Станіслав Шевченко - український поет, журналіст, перекладач. Голова творчого об'єднання поетів Київської організації НСПУ, автор та ведучий передач Національної радіокомпанії України. Заслужений діяч мистецтв України, заслужений діяч польської культури. Він розповів про участь у ХІІІ Всеукраїнському фестивалі української книги в
м. Феодосії, де його книга «Дім для душі» отримала 
гран-при.


Альбіна Афоніна - член Міжнародного об'єднання кінематографістів слов'янських і православних народів, член Національної спілки журналістів України - представила нову збірку поезії, яка теж здобула диплом цього фестивалю.






Геннадій Горовий - редактор-видавець, журналіст. Член НСПУ, Обухівського літературно–мистецького братства ім. А.С. Малишка та Всеукраїнського літературного об'єднання "Радосинь” при НСПУ. Він отримав диплом фестивалю за повість середнього шкільного віку «Дзел-ле-енннь – світ».






Лідія Новікова – член Всеукраїнського літературного об'єднання "Радосинь” при НСПУ - познайомила присутніх із новими збірками поезій «Потойбіч тебе» та «Гойдається в човнику світанок».







Сергій Скорий - український археолог, доктор історичних наук, професор, завідувач відділом археології раннього залізного віку Інституту археології НАН України. Відомий також як літератор, автор кількох поетичних збірок, член Спілки українських, російських та білоруських письменників Криму, член Спілки російських письменників Східного Криму. Він розповів про організацію та проведення ІІ Міжнародного поетичного фестивалю «Червоні вітрила» в місті Феодосії, на якому він був членом журі. 




Зоя Логвиненко, головний бібліотекар з питань масової роботи та зв’язків з громадськістю ЦРБ ім. М.О.Некрасова, розповіла про важливість літературних, мистецьких та культурних зв’язків з представниками творчої громадськості різних регіонів України.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"День Києва на даху"

"Загадковий Поділ в акварелях"

Місія – здоров’я: разом задля активного довголіття